Scholing door Axon leertrajecten

Axon leertrajecten verzorgt scholingen over Hooi op je vork. De docenten hebben ruime ervaringen met de toepassing van Hooi op je vork in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ze krijgen bovendien supervisie van Patty van Belle.

 

 

 

 

 

Axon leertrajecten biedt de volgende scholingen aan:

  • Training: werken met het begeleidingsmodel Hooi op je vork;
  • basiscursus voor wonen
   basiscursus voor dagbesteding
   basiscursus voor ambulant begeleiden
  • Workshop: kennismaken met het begeleidingsmodel Hooi op je vork
  • Toepassing Hooi op je vork in de eigen organisatie
  • Scholing Eigen Weg

 

Klik hier voor een overzicht van alle scholingen van Axon leertrajecten.

Informatieve bijeenkomst over Hooi op je vork

Voor mantelzorgers, personen met NAH, professionals, organisaties, gemeenten en indicatiestellers die meer willen weten over de methodiek Hooi op je vork. Een bijeenkomst van ongeveer anderhalf uur, waarin door Patty van Belle informatie over Hooi gegeven wordt en op vragen ingegaan kan worden.

Intervisie Hooi op je vork

Intervisie voor professionals, gedragskundigen en leidinggevenden, die voor Hooi de sleutelfiguren zijn in de toepassing van Hooi op je vork, wordt bij voldoende aanmeldingen georganiseerd. Doel van deze intervisiegroepen is om ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen, samen verder te ontwikkelen, nieuwe toepassingen met Hooi op je vork te delen, verbeteringen aan te brengen en de toepassing van Hooi op je vork in je organisatie te borgen en verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten, mail dan naar info@hooiopjevork.nl

 

 

Implementatietrajecten

Organisaties die met Hooi op je vork willen werken, kunnen vragen om ondersteuning bij het implementeren van de methodiek Hooi op je vork in de organisatie. Dit gebeurt in samenwerking met interne medewerkers die als trekkers van de implementatie en die zich als coaches Hooi op je vork voor de medewerkers inzetten. Het implementatietraject wordt naar behoefte en op maat gemaakt. Ook consultatievragen zijn mogelijk.

Voor meer informatie, neem contact op met Patty van Belle.