Kinderen


Landelijke intervisie leernetwerk Hooi op je vork van start!

Vanaf 2021 wordt drie keer per jaar een intervisiebijeenkomst georganiseerd via online-sessies. De intervisie in het leernetwerk Hooi op je vork is voor professionals, gedragskundigen en leidinggevenden, die voor Hooi de sleutelfiguren zijn in de toepassing van Hooi op je vork. De bijeenkomsten staan gepland op:

  • Woensdag 7 april 2021 van 15.00 tot 17.00 uur.
  • Woensdag 30 juni 2021 van 15.00 tot 17.00 uur.
  • Woensdag 3 november LIVE; van 13.00 tot 17.00 uur (ergens centraal in Nederland)
Doel van deze intervisiegroepen is om ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen, samen verder te ontwikkelen, nieuwe toepassingen met Hooi op je vork te delen, verbeteringen aan te brengen en de toepassing van Hooi op je vork in je organisatie te borgen en verder te ontwikkelen

De bijeenkomsten zijn opgedeeld in twee delen: het eerste deel is een soort webinare waarbij iemand een thema of nieuwe ontwikkeling met Hooi op je vork deelt, waarop iedereen kan reageren. In het tweede deel is het intervisie gedeelte waarbij een van de deelnemers een casus inbrengt. De intervisie wordt op een Hooi-manier ingericht, dat wil zeggen dat we zoeken naar de wijze waarop onderdelen van Hooi zijn toegepaste en naar de vraag achter de vraag.

Wil je meer weten of je aanmelden, mail dan naar info@hooiopjevork.nl